ODDS AND ENDS I NORDHAVN

ODDS AND ENDS er grundlagt som en midlertidig kulturel oase placeret mellem kaos og kraner under opførelsen af den nye TUNNELFABRIKKEN - et ikonisk univers for kultur og innovation, hvor byudvikling løftes til et helt nyt niveau. Vi er stolte af at meddele, at ODDS AND ENDS vil være frontløber for nye bymæssige og kulturelle begivenheder samt være åben for firmaer og privatpersoner, der ønsker at holde fester og andre arrangementer i disse unikke omgivelser.

ET NYT MØDESTED

ODDS AND ENDS - Et nyt kulturelt område og mødested i det industrielle Nordhavn, der åbner dørene for både indendørs begivenheder og udendørs begivenheder såsom kulturelle events, festivaler, kunstudstillinger, produktlanceringer, koncerter, markedspladser, workshops, firmafester, private fejringer, receptioner og meget mere. NORDHAVN er mange ting - En gammel bastion, hvor lokale fiskere og lastbilchauffører møder nye moderne beboere. ODDS AND ENDS er et rum, der kan forene københavnerne under forskellige arrangementer.

ODDS AND ENDS + TUNNELFABRIKKEN

TUNNELFABRIKKEN er der hvor tunnelelementerne, der forbinder København og Malmø blev samlet. Efter en omfattende renovering er TUNNELFABRIKKEN nu åben for kulturelle begivenheder. I de industrielle omgivelser med hele 4000 m2 er TUNNELFABRIKKEN en del af ODDS AND ENDS' portefølje, og vi har brugsret over lokalerne.

Har du et arrangement hvor der skal være plads til op til 1000 personer? Hold ikke igen, lad os hjælpe dig med at arrangere det.

ODDS AND ENDS

Din nye kultur-arena i Nordhavn til events, B2B og private arrangementer..