Eventsted til:

Konferencer · Møder · Firmafester · Workshops · Kulturelle Events · Receptioner · Private Arrangementer · Udstillinger · Produktlanceringer · · Open Air Events og meget mere..

VINYL BAR

Dette barområde er et mindre lokale på 100 m² med plads til grupper på op til 120 stående personer eller cirka 60 siddende personer. Vinyl Bar er velegnet til mere intime begivenheder, hvor du kan socialisere ved en reception, lave præsentationer for dine kolleger, afholde møder med virksomheder eller hvad der ellers kunne passe til dine behov.

ZUSA HALLEN

Dette rum er det store pulserende hjerte af ODDS AND ENDS - En gammel maskinfabrik for TUNNELFABRIKKEN, der nu er forvandlet til en indbydende industriel event-hal, hvor der er plads til +500 stående gæster eller ca. 250 siddende. Denne 300 m2 hal egner sig til større begivenheder som koncerter, firmafester, konferencer og større private festligheder.

UDENDØRSOMRÅDET

Dette er stedet, hvor (næsten) alt er muligt! Vores 2500 m² udendørs område kan huse større udendørs aktiviteter som festivaler, koncerter, markeder, workshops og meget mere. Dette omfatter flere områder såsom en 160 m² træterrasse med bar - perfekt til forskellige festligheder. Et andet udendørs område har en mere strandagtig stemning - ideelt til en yoga klub og mere chillet arrangementer. Resten af området er perfekt til afslapning, fest, vin og spisning. Har du en lille event-maker i dig? Eller er du allerede en etableret gruppe eller virksomhed, der har brug for et udendørs sted til din festival, koncert eller kulturaktivitet? Lav et samarbejde med os!
TUNNELFABRIKKEN er der hvor tunnelelementerne, der forbinder København og Malmø blev samlet. Efter en omfattende renovering er TUNNELFABRIKKEN nu åben for kulturelle begivenheder. I de industrielle omgivelser med hele 4000 m2 er TUNNELFABRIKKEN en del af ODDS AND ENDS' portefølje, og vi har brugsret over lokalerne.

Har du et arrangement hvor der skal være plads til op til 1000 personer? Hold ikke igen, lad os hjælpe dig med at arrangere det.

Samarbejder