🌸☀️ Midsommerfest 🌼🔥 d. 23/6

Kom med til en episk aften! Midsommerfest i Nordhavn kl. 16:00 – 22:00 (Fri entré) - En aften med stort Skt. Hans bål, båltale af Shëkufe Tadayoni Heiberg, fællessang af helt ny midsommersang, børnebål, god mad, lækre øl og blomsterkranseværksted.

HUN SOLO og ODDS and ENDS inviterer Københavnerne til musikalsk midsommer fejring, samt et endeligt opgør med hekseafbrænding. Vi fejrer lyset, livet og fællesskabet!

🎫 PROGRAM (Fri entré):

 • 16.00 - 22:00: Dørene åbner med lækker mad, bar og DJ
 • 17.00: Gratis Blomsterkranseværksted for alle køn og aldre (til kl. 20.30). Lav din egen midsommer-blomsterkrans.
 • 17.30: Børnebål + børnetaler, snobrød og skumfiduser
 • 20.30: Det store Midsommerbål tændes! Midsommertale Shëkufe Tadayoni Heiberg, samt fællessang af ny midsommersang v/Nana Jacobi
 • 22:00: HUN SOLO aftenkoncert (Køb billet)
 • 23:40: DJ Ladybox (Fri entré)

🔥 MIDSOMMER BÅL arrangement kl 16:00 - 22:00 (Fri entré)
En aften med stort Skt Hans bål, båltale af en prominent taler, fællessang af helt ny midsommersang, børnebål, god mad, lækre øl og blomsterkranseværksted

🎤 HUN SOLO AFTENKONCERT kl. 22:00 – 00:00 (Entré 190 kr):

 • Brimheim 
 • Lucky Lo
 • Jomi
 • NØX
 • Jenny Wilson 

 

>> Køb billet til koncerterne her

💿 DJ Ladybox kl 23.40-1:30 (Fri entré) - Den cooleste DJ duo sender natten afsted.

Om kunstnerne:

BRIMHEIM:
Brimheim er på stjernefart netop nu. Hun kommer med et usædvanlig smukt gothpop-univers, hvor bedrøvet guitar går i samspil med hendes dybe, inderlige stemme, der får tiden til at stå stille. Som en krydsning mellem PJ Harvey og Caroline Polachek besidder hun et følelsesmæssigt mørke og en rocket mystik, der bliver løftet af poppens præmis om fængslende omkvæd og klare melodier.

Singlen ‘Exquisite Bliss’ blev ‘Ugens Uundgåelige’ på P3 i 2020. I 2022 udgav hun sit debutalbum ‘Can’t hate myself into a different shape’, der modtog stor opmærksomhed, bl.a et væld af femstjernede anmeldelser og forsiden af GAFFA-magasinet.

LUCKY LO:
Lucky Lo har netop udgivet den boblende indiepop-single Peak/ Vallay, og annonceret nyt album i oktober. Lucky Los debutalbum Supercarry fra 2022 fik stor opmærksomhed og ros fra fans, musikmedier og radio fra mange verdenshjørner, og skød hende med raketfart ind på den danske musikscene. Hendes mørke, sprøde stemme og melodiske, livsbekræftende og organiske indie-poptunes er hendes varemærke, ligesom hendes nærvær ved koncerter er helt særligt.

Lucky Lo forener mennesker gennem musik ved at kaste lys på livets skyggesider og forvandle traumer til triumf. Lucky Los sange rummer mødet med de store kærligheder, dybe sorger, berusende glæder, komplekse relationer og refleksioner over samtidens betydningsfulde strømninger som seksuel frihed og mental sundhed.

JENNY WILSON
Den ikoniske, svenske indie-dronning Jenny Wilson har gennem sin markante karriere taget det ene kontroversielle tema op efter det andet, og omsat det til en kraftfulde, beat-bårede og dynamiske indiepopsange, leveret med altid imponerende intensitet - både på albums og på scenen. Hun har modtaget fire svenske grammyer for sin musik.

I 2021 udgav hun albummet ‘Mästerverket’, som hun beskriver som “mit mest selvransagende og nøgne værk. Spørgsmålet der stilles er: “Hvordan i helvede kunne det gå som det gjorde?” Pladen er en rejse gennem den fortvivlelse, ensomhed og udmattelse jeg følte efter et turbulent årti. Men den beskriver også en stræben efter at have det godt, at stole på at livet kan vende, hvis man tør give det en chance”.

Wilson har gennem karrieren bevæget sig fra sanger/ guitarist i 'First Floor Power', gennem soloalbums, der omhandler barndomstraumer, moderskab, kræft og seksuelle overgreb, til at udforske "erotisk horror ambient" i duoen 'Driften'. 

JOMI:
JOMI er en stærk, særegen og erfaren kunstner i dansk musik. Hendes stemme taler tydeligt og poetisk, med tekster der går lige i hjertekuglen og musik, der griber ud efter lytteren. Både når emnerne er kærlighed, samtykke eller storbyens dødedans. Lyden låner hun fra både pop, jazz, folk og blues. Her er ingen kunstneriske benspænd, men i stedet et nysgerrigt legebarn, der frit har fundet musikken præcis hvor den tog hende hen.

Med talrige udgivelser både i eget navn og med bandet, Speaker Bite Me, har Jomi markeret sig som en alsidig kunstner, komponist og skribent, der mestrer både stemme, tangenter, strenge, kompositioner og ord. Derudover er Jomi komponist på TV2-successerien "Dansegarderoben".

NØX:
“Raptalentet Nøx indtog Uhørt, som om hun allerede var en superstjerne” skrev Soundvenue om Nøx, da hun spillede på festivalen i 2022. Nøx rapper og synger med flow, nonchalant, flabet attitude og noget på hjerte. Hendes beatdrevne univers er fyldt med afmagt, eufori, sex, sorg, absint, cigaretter og besværlig kærlighed, og taler til både hjerne, hjerte og krop. Nøx har samarbejdet med artister som Klam Fyr og Josie Amadonna, og været på scenen med bl.a Bede B og Tue Track. 

Da hun i 2022 spillede på Uhørt Festival skrev Undertoner: “Nøx bevægede sig ubesværet rundt på scenen, som om hun aldrig har lavet andet, mens hun spyttede sine lyrisk-imponerende og livsrealistiske tekster ud over publikum (...) Det var råt, det var ægte og vanvittigt skarpt.”